Paard en Plant

MENU

Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Klik de planten naar keuze aan en vul het gewenste aantal in. Na invoeren van de bestelling kun je je gegevens invullen, en geef je aan of de planten als postpakket verstuurd moeten worden, of dat je deze op de kwekerij komt ophalen. 
Bijna alles wat we kweken, kunnen we  versturen.  Planten tot 1 meter lengte kunnen probleemloos in een postpakket verstuurd worden, grotere (langere) planten worden op een pallet bezorgd. 
Planten die per post verstuurd worden hebben exact dezelfde prijs en kwaliteit als planten die van de kwekerij gehaald worden. We zetten de planten klem in de doos met bamboestokken om te voorkomen dat de planten knakken of breken. 

De verzendkosten voor pakketten binnen Nederland zijn €12.50. Bestellingen met veel volume of grotere maten worden op een pallet bezorgd à €49.--
Bestellingen boven de €500,-- worden binnen Nederland gratis bezorgd.

Voorraden en seizoensgebonden leveringen: 

 
De planten zijn bijna allemaal uit eigen teelt en voor de voorraad hiervan geldt: op = op.  
De voorraad is op haar grootst vanaf september. We hebben dan de nieuwe oogst van het afgelopen zomerseizoen klaarstaan. Gedurende de herfst en winter is er veel verkoop en in het voorjaar geldt dan ook dat hoe later je komt, hoe meer er uitverkocht kan zijn.