Paard en Plant

MENU

De kwekerij is vanaf maart weer wekelijks geopend op donderdag, vrijdag en zaterdagen.  Welkom in onze plantenwinkel!
Versturen van planten kan bij een minimumbestelbedrag van €60,- 

Welkom in de webshop van Paard&Plant

In de webshop van Paard&Plant vind je de planten die eetbaar zijn voor paarden, pony's en ezels. 

Samen snoepen met je paard! 
Binnen het assortiment bevinden zich ook heel wat planten die eetbaar zijn voor ons. Zo wordt het nog leuker en makkelijker om een mooie en veilige eetbare omgeving aan te leggen voor je paard en voor jou! In de vorm van een (paarden)voedselbosje bijvoorbeeld.

De kwekerij bezoeken
Langskomen op de kwekerij kan tussen maart en december. We zijn dan iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. In onze fysieke plantenwinkel werken we met zelfbediening. Alle paardenplanten zijn duidelijk voorzien van informatie en op thema bij elkaar gezet. Naast paardenplanten zijn er ook allerlei andere thema’s te vinden. 

Online planten bestellen
Tussen december en maart zijn we alleen online geopend. Je kan planten bestellen om vervolgens op te halen (graag!) of te laten versturen. Houd er rekening mee dat het inpakken van planten een tijdrovende klus is en we geregeld levertijden hebben die oplopen tot 10 - 15 werkdagen. 

Eetbare gemengde paardenhaag
De verkoop van de populaire eetbare gemengde paardenhaag is weer begonnen! Wij verkopen deze haag uitsluitend in de periode november tot en met maart op het moment dat de planten in rust zijn. 

Handig: Paardenborder kant-en-klaar
Paard&Plant biedt twee vrolijke, lekkere en vooral paardvriendelijke kant-en-klaar borders aan! Mooi en makkelijk. De paardenborders kant-en-klaar vind je in de webshop onder menuknop DIVERSEN. 


Ik wens je veel plezier met eetbare paardenplanten, voor jou en je paard!


Sietske Metz 

Paard&Plant is onderdeel van kwekerij Arborealis www.arborealis.nl